• 06 26 16 61 33/06 55 34 45 40
  • info@berendvanbergen.nl
  • De Pol 39, 9321 VB Peize
Nieuwbouw en verbouw

Heeft u een kavel waar u nieuwbouw op wilt realiseren? Dan bent u bij Berend van Bergen aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u adviseren over uw plannen.

Wij voeren voornamelijk woningbouwprojecten uit in opdracht van particulieren. In de meeste gevallen zijn dit vrijstaande, traditioneel gebouwde woningen.

Bij eventuele gunning worden door ons de eerste voorbereidingen voor de bouw in gang gezet. Wij zorgen voor de calculatie tot aan de oplevering van de woning. Wij bespreken elke stap van het project met de klant.

Wilt u weten wat Berend van Bergen voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Is uw leefsituatie veranderd en heeft u meer ruimte nodig? Bij Berend van Bergen kunt u terecht voor een aan- of uitbouw van uw huis.

Uw huidige woning voldoet niet meer aan uw eisen bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding, behoefte aan een kantoor aan huis of een slaap-/badkamer op de begane grond. Verhuizen is een optie, maar dit is ook duur. Verbouwen kan dan een goede oplossing zijn, in vele gevallen is dit veel voordeliger dan verhuizen.

Er zijn vele mogelijkheden om meer woonruimte te creëren of om uw woning een andere indeling te geven. Zoals:

– Het plaatsen van een dakkapel of een dakraam;
– Een opbouw op uw garage of woning;
– Het veranderen van uw garage in woonruimte of bedrijfsruimte;
– Het uitbreiden van de woonkamer of keuken door middel van een aanbouw.

Beren van Bergen VOF heeft ruime ervaring met het uitvoeren van dergelijke werkzaamheden. Wij kunnen ook het tekenwerk en de aanvraag van vergunningen voor u verzorgen. Wij nemen alle mogelijkheden met u door en denken met u mee. Wij zullen u voorzien van een bouwkundig advies om te zorgen dat het project naar tevredenheid kan worden opgeleverd.

Berend van Bergen VOF

De Pol 39
9321 VB Peize
info@berendvanbergen.nl
Mobiel Berend: 06 26 16 61 33
Mobiel Bas : 06 55 34 45 40

 

© 2018 Berend van Bergen VOF Alle rechten voorbehouden