• 06 26 16 61 33/06 55 34 45 40
  • info@berendvanbergen.nl
  • De Pol 39, 9321 VB Peize
Grond en sloopwerken

Berend van Bergen doet allerlei werkzaamheden die betrekking hebben tot grond- en sloopwerk. Met het grondwerk leggen we het fundament voor het bouwen.

Grond- en sloopwerk kunnen los van elkaar staan, maar in de meeste gevallen lopen ze i elkaar over. Bijvoorbeeld een gebouw dat eerst gesloopt moet worden voordat er een nieuw pand kan worden gebouwd. Uiteraard letten we alles op de veiligheid.

Grond- en sloopwerk kunnen los van elkaar staan, maar in veel gevallen ook in elkaar overlopen. Bijvoorbeeld omdat een gebouw eerst gesloopt moet worden voordat er een nieuw pand kan worden gebouwd. En natuurlijk letten we bij alles wat we doen op de veiligheid.

Wij hebben jarenlange ervaring in grond- en sloopwerk en werken met de beste materialen. Berend van Bergen kan u van dienst zijn voor o.a.:

Uitgraven van bouwputten
Grondwerk voor de aanleg van tuinen
Tuinen leegmaken en beplanting klaarmaken
Uitvlakken van bouwprojecten
Slopen van kleine en grote objecten
Kelders uitgraven
Opritten afgraven en klaar maken voor bestrating

Voordat we voor u aan de slag gaan brengen we alles nauwkeurig in kaart. Een goede voorbereiding is  het halve werk.  Alles gaat in nauwe samenwerking met u , zodat u een helder overzicht heeft van alle werkzaamheden.

Meer weten over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Berend van Bergen VOF

De Pol 39
9321 VB Peize
info@berendvanbergen.nl
Mobiel Berend: 06 26 16 61 33
Mobiel Bas : 06 55 34 45 40

 

© 2018 Berend van Bergen VOF Alle rechten voorbehouden